bemutatkozás
életrajz

<

Budapesten születtem 1984. augusztus 28-án. Építészeti tanulmányaimat 2003-ban, a SZIE Ybl Miklós Műszaki Főiskolai Karán kezdtem, majd egy évvel később felvételt nyertem a BME Építészmérnöki Karára, ahol 2010 februárjában megszereztem a diplomámat.

2009 őszén, diploma félévem alatt kezdtem el dolgozni a Puhl és Dajka Építészirodában Puhl Antal és Dajka Péter vezető tervezők keze alatt. Ezután Gelesz András mellett töltöttem 9 hónapot, ahol egy társasház és egy ipari épület tervein dolgoztam, ezt követően pedig a Vikár és Lukács Építész stúdió csapatának tagja lettem, ahol különböző nagyszababású projektek része lehettem.

Tanulmányaim mellett is dolgoztam néhány helyen. Felmérési tapasztalatokat szereztem - műemléki és kortárs épületeken egyaránt, és egy hónapig építésvezető helyettesként is dolgoztam egy építkezésen. Több ízben dolgoztam bátyám, Berecz Tamás irodájában.
10 éves korom óta labdarúgok, korábban komolyabb, most már csak hobbi szinten. Autodidakta módon kezdtem gitározni tanulni 5 évvel ezelőtt, bár igazán sajnos még mindig nem sikerült megtanulnom. Ezek mellett szívesen fotózom és foglalkozom filmezéssel, a városi élet és az emberi viszonyok tanulmányozásával és persze gyakorlásával - itthon és külföldön.

részletes önéletrajzomat letöltheted PDF-ben